top of page

FISIOTERÀPIA

 

TRACTAMENTS QUE OFERIM

MASSATGE DESCONTRACTURANT: mals d’esquena per sobrecàrrega, torticolis, cames carregades (molt freqüent en esportistes i gent que treballa molta estona dreta), etc…

DRENATGE LIMFÀTIC: massatge molt suau sobre la pell amb l’objectiu de drenar. Pot fer-se a braços (en aquesta zona es sol fer a persones que degut a un tumor han hagut d’operar el pit), abdomen (en aquesta zona es sol fer a persones que s’han sotmès a una liposucció), cames (aquesta zona és la més habitual. Sobretot els hi passa a les dones, i més cap a l’estiu; també a les dones embarassades. Solen tenir cames i peus inflats)

REEDUCACIÓ DE SÒL PÈLVIC: incontinències urinàries d’urgència, incontinències urinàries d’esforç, incontinències urinàries mixtes, prolàpses, prepart i post part, incontinències fecals)

FISIOTERÀPIA RESPIRATÒRIA: treball mitjançant exercicis i mobilitzacions pensat per pacients amb problemes respiratoris varis. Segons el patró respiratori del pacient es treballen uns tipus d’exercicis o uns altres.

TRACTAMENT DE LESIONS

TRACTAMENT DE L’ATM: la fisioteràpia en l’ATM el que es vol és millorar la simptomatologia del pacient. És a dir, per exemple, un pacient bruxista moltes vegades presenta dolor, mal de caps i fins i tot marejos, problemes per dormir bé, rampes als dits de les mans… la fisioteràpia no farà que deixi de bruxar, però si que millorarà la seva simptomatologia.

D’altre banda, ja no només pot passar amb bruxistes, a vegades la obertura de la boca es veu reduïda. Amb fisioteràpia podem ajudar a elestificar l’articulació i relaxar la musculatura per millorar la obertura.

També es poden ensenyar exercicis perquè els pacients facin a casa, etc…

Image by Benjamin Wedemeyer
Image by Benjamin Wedemeyer
osteopatia3.jpg
bottom of page