top of page

                                               

1º CONSULTA

Exploració integral, Radiologia i Diagnòstic personalitzat.

El primer dia elaborem l’historia clínica i realitzem una exploració dental, que de vegades va acompanyada de radiografies, per així oferir-li un diagnòstic dental amb les opcions de tractament per solucionar el seu problema.

Cada persona és diferent i es per això que realitzem diagnòstics personalitzats amb plans de finançament a mida per a tothom.

ODONTOLOGIA​

 

ODONTOLOGIA PREVENTIVA I EDUCACIÓ BUCODENTAL

Des d’aquesta àrea realitzem diferents tipus de prevenció per a gaudir d’una bona salut bucodental.  Recomanem revisions dentals periòdiques i la higiene dental. A més, realitzem tècniques de prevenció com fluoritzacions i segellat de fissures.

PERIODÒNCIA

La placa bacteriana que s’acumula a les dents pot produir lesions als teixits, causant malalties orals com la gingivitis i la periodontitis.

El dolor més lleu correspon a la gingivitis i el tractament a realitzar serà la neteja dental.  Si aquest càlcul “sarro”, acumulat s’estén per sota les peces dentals, s’originarà periodontitis, “piorrea”. Aquesta malaltia requereix un tractament més intens, com raspatges dentals.

ENDODÒNCIA 

Aquest tractament és conegut de forma col·loquial com “matar el nervi”. Consisteix en salvar aquelles peces dentals que es troben molt deteriorades després d’haver patit una càries molt profunda o una lesió que afecti a la polpa de la dent. Consisteix en desvitalitzar la dent accedint a l’interior, desinfectar-la i posteriorment segellar la peça amb un altre material.

ODONTOLOGIA CONSERVADORA
Restaurem les dents afectades per càries, netejant el teixit afectat i conservant la part no afectada de la dent, fent després l’empastament de la peça dental.  

 

PRÒTESIS DENTALS
Rehabilitem les dents per recuperar la funció de parla i masticatòria. Existeixen dos tipus de pròtesis, les fixes i les removibles.

ESTÈTICA DENTAL

L'objectiu és aconseguir una aparença natural que permeti una bona funcionalitat a la persona. En tots els nostres tractaments busquem l'estètica i la salut.

- Carilles dentals: petita làmina que es col·loca en la part que veiem de la dent per aconseguir tapar desperfectes. Aconseguim canviar el color, la forma i petits problemes de posició millorant la seva imatge externa.

- Corones dentals de Zirconi: fundes que simulen a la perfecció l'esmalt dental. Les podem col·locar sobre implants o sobre les dents naturals, com a funda individual o com extensió sobre les dents per cobrir l'absència d'una peça dental.

- Emblanquiment dental: tractament en el què amb l'aplicació de productes aconseguim reduir la tonalitat fosca de les dents arribant a tenir un color més blanc.

ATM i OCLUSIÓ
Tractament per tractar alteracions de l’articulació temporomandibular (ATM) provocada pel bruxisme, hàbit d'apretar o rascar les dents.

El tractament es centra en relaxar la musculatura masticatòria a partir de l’ús de la fèrula de descàrrega que permet repartir les forces al bruxar les dents, relaxant la musculatura i portant a l’articulació a una posició més  beneficiosa.

IMPLANTOLOGIA

Quan es produeix la pèrdua d’una peça dental, es produeix el moviment de les dents dels costats i el deteriorament del funcionament de la cavitat oral. La col·locació de l’implant deté aquest procés.

El procediment de la col·locació d’un implant té 3 fases:

1. ESTUDI INCIAL: realitzem proves diagnòstiques per estudiar les condicions del pacient per implantar.

2. COL·LOCACIÓ DE L’IMPLANT: es col·loca l’implant a l’ós maxilar.

3. COL·LOCACIÓ DE LA PRÒTESIS: uns mesos després es col·loca la pròtesis definitiva. Es deixa passar un temps prudencial des de la col·locació ja que és necessari per assegurar que l’implant, de forma natural, quedi completament integrat.

CIRURGIA ORAL

A vegades es necessari recórrer a tractaments quirúrgics per tractar problemes bucals. Realitzem intervencions de extraccions de dents complexes, de queixals del seny, de peces incloses, resecció de frenets labials o linguals, eliminació de quists...

ORTODÒNCIA 

Estudiem i corregim la posició de les dents amb l’objectiu d’aconseguir un equilibri funcional de la boca i cara millorant també l’estètica.

- Ortodòncia interceptiva per nens: tractem disfuncions òssies d’espai. (Aparells removibles, plaques d’expansió, disjuntor,...)

- Ortodòncia convencional fixa amb bràquets autolligats o metàl·lics

- Ortodòncia estètica amb bràquets de Zirconi

- Ortodòncia invisible – Invisalign Premium ®

DSC09625.jpg
DSC09669.jpg
Radiografía dental
DSC09831.jpg
DSC09730.jpg
orto 2.jpg
Invisalign 1.jpg
bottom of page